“Tolu Vaitafe Puna” Su'esu'ega ma Gaoioiga Asiasi a le Vaitafe o Lianjiang

Na matou mulimuli i le oso aʻe o le la i le vaituloto o Xia-Sankeng i le mauga o Da'nanshan i le aai o Puning ma isi sui o le Shantou Import & Export Chamber Of Commerce i le aso 23 o Aokuso, 2022. Ma faʻataunuʻuina le taofi mulimuli o le suʻesuʻega "Three Rivers Source". ma asiasi i gaoioiga mo le 20th anniversary o le faavaeina o le Chamber of Commerce: o se malaga i Lianjiang.

1

O le Vaitafe o Lianjiang ua faaigoa mo lona vaitafe fetolofi ma vai manino.E 17 alāvai e tafe atu i le alia tele mai matu i saute.O le vaitafe tele e 71.1 kilomita le umi ma le faatanoa e 1,346.6 kilomita faatafafa.E tafe atu i le sami i Haimen Town i le Itumalo o Chaoyang e ala i le itu o Chaoyang ma Chaonan o Puning City ma Shantou City.O le vaitafe tina o Puning ma Chaoyang i le itulagi o Chaoshan.I le talafaasolopito, o le felauaiga o vai i luga o le Vaitafe o Lianjiang sa taua tele.I le Ming Dynasty, o le Cotton City Canal na fausia i Miancheng City, ina ia mafai ona fesoʻotaʻi lelei le felauaiga i le va o le Vaitafe o Lianjiang ma le Vaitafe o Han ma le Vaitafe o Rongjiang.I lenei auala, e mafai e vaʻa ona oʻo atu i Haiyang ma isi nofoaga ma le saogalemu ma le vave e aunoa ma le taamilo i le vasa, ma maua ai le tele o faʻamanuiaga.O ona auvai o le vaituloto Baikeng i Chendian Town o lenei vaega o le vaitafe e mafai ona pasia le vaa laupapa, le taulaga o Chendian 44 kilomita i lalo ifo o le uili ausa.

2

I le avea ai ma se tasi o vaitafe tina e tolu o le chaoshan, o Lianjiang e faʻafefeteina le laugatasi mafolafola ma lafulemu Chaopu lea e aofia ai le 500 sikuea kilomita ma e faʻaleleia ai foi le 3.5 miliona tagata.Faatasi ai ma suiga o taimi, Lianjiang e le gata na fanauina tagata galulue malosi ma sogasoga, ae faʻatupuina foʻi le faʻatupuina o faʻatoʻaga faʻatoʻaga ma le atamai faʻatau pisinisi.I le talafaasolopito, o tatou tuaa i luga o le Vaitafe o Lianjiang na folau i lalo o le vaitafe i le vaʻa, pe ui atu i le Zhanglin Port, pe faʻafeiloaʻi saʻo i Longjin Port i le gutu o le Vaitafe o Lianjiang e alu i Asia i Sautesasae e ala i le "Red Boat", faia le Vaitafe o Lianjiang. vanu ose nu'u taua o Saina i fafo.Ia Iulai 1987, O le nuu o Baishui i luga o le mauga o Da'nanshan na faailoa aloaia o le nofoaga fanau mai Lianjiang, O upu "Lian Jiangyuan" i luga o le papa o Da'nanshan mauga ua tusia e Mr. Wang Lanruo.Now 35 tausaga ua mavae, e ui lava i le matagi ma timuga, "Lian Jiangyuan", o nei uiga e tolu, e pei o le itu o le vai gurgling, loloto vaneina i loto o tagata Chaopu, ma e le mou atu.

3

O le sailia o a'a, e le tatau ona galo ia i tatou le tupuaga.O le suʻesuʻeina ma le asiasi atu i le puna o le "Three Rivers" tatou te lagona ai le pei o le mauaina o se ata o le taimi: i luga o auvai o le vaitafe ma le sami, o vaʻa faʻatau oloa o loʻo o mai ma o atu, o le sami e tamaoaiga ma tamaoaiga, o le sami e mauoa. ma le manuia, ma le faitau selau o vaa ma le faitau afe o folau e molimauina le tulai mai ma le matagofie o le uafu faapisinisi i le selau tausaga.E ala i le asiasiga puna ma le sailiga o talafaasolopito, matou te malamalama ai i oloa ma aganuu o loo tafe i lalo mai vaitafe e tolu, faataatia le faavae mo Shantou e fausia ai se taulaga, fausia se taulaga faapisinisi, ma e oo lava ina avea ma aai tutotonu o Guangdong i sasae, ia tatou iloa atili. e uiga i a'a o le potu o pisinisi i le 20 tausaga talu ai.

Mulimuli ane, na matou o atu i le taulaga o Lihu o Puning e asiasi i le nuu o Mr. Ke Hua, o le na muamua atu i le malo o Saina.Na matou iloa tala a Ke Hua e ala i ata tuai, ma malamalama i lana misiona tulaga ese faalemalo ma lagona lotonuu i lona olaga.E fa'amalosia ai paaga a le Chamber of Commerce e ave le 20th anniversary o le fa'avaeina o le Chamber of Commerce e avea o se amataga e fausia ai se "O se auala umi e alu ai, manuia tutusa ma manumalo-manumalo".

4

Ina ia auai i le mea na tupu ma le potu o pisinisi Chen Xiongyong, Peresetene mamalu o le faavavau siew-chong tan, pule sui Peresitene o Xu Li ua tatalaina, Lin xiao, Xu Muying, zhi-hong qiu, sui Peresitene o Zheng Dongsheng, Huang Zhenhua, Zhang Jihong, Zhu Chupeng, Zhou Hanqin, Chen yi, Zhu Rongbin, Wu Zhigeng, sui Peresetene o le sui o Huang Yisheng, failautusi aoao Sun Weili, supavaisa Chen, sui iunite Shantou Yisheng Trade Co., LTD., Shantou Feng Chengjia Trade Co. , LTD., Shantou Jing En Kang Biotechnology Co., LTD., ma isi pule o pisinisi ma sui, faʻapea foʻi ma le aufaigaluega uma a le ofisa o le Failautusi.


Taimi meli: Aukuso-30-2022